SORIN MATEŞ - Website Personal

NOUTĂȚI (actualizat la 26.01.2020)

În data de 14.01.2020 s-au întocmit taxele pentru luna DECEMBRIE, iar termenul scadent de plata este 13.02.2020. Dupa 30 zile de la termenul scadent de plata, se aplica penalizari de 0,2% pe fiecare zi intarziere de plata, incepand cu 14.02.2020 !

Dupa neplata a 3 luni de zile a intretinerii, Asociatia de Proprietari are dreptul de a da in judecata restantierii.

Rezultate examen atestare administratori imobile organizat de Primaria Timisoara in 18.06.2018MODALITATEA DE ACHITARE INTRETINERE

Încasarea cotelor de plată a intreținerilor se face prin plata (cu cardul bancar in anumite conditii) numerar (în lei sau EURO) la ap.4, în fiecare zi de Miercuri între orele 19-20 sau prin BANCA.

Plata prin banca se poate efectua prin transfer bancar sau personal in banca Transilvania numerar la caserie sau prin BT Express (automat/robotel de plati), dar va trebui sa suportati comisionul bancar ! (deci suma de plata + comision)


Comisionul este :

10 lei - Daca achitati numerar la caserie Banca Transilvania

0 lei - Daca efectuati transfer bancar prin internet banking sau plata numerar prin BT Express dintr-un cont BT (intrabancar)

0 lei 5 lei - Daca efectuati transfer bancar prin internet banking de la alta banca (interbancar)


Detalii necesare platii:

ASOC DE PROP MILCOV NR4

0W93151 - necesar la caserie sau automat de plati din banca transilvania daca aveti card bancar BT

RO08BTRL03601205W93151XX (RON) - necesar la transfer bancar prin internet banking (din contul dvs.)

Nu uitati sa specificati la detalii plata, CORECT numarul apartamentului !!! ( suficient de ex: AP+numar apartament)


TRANSMITERE INDECȘI

Transmiterea citirilor apometrelor din imobil, se face foarte simplu completând câmpurile de mai jos.

Pentru a putea fi luat în calcul la facturare, indexul trebuie transmis la data planificată pentru citire, mai exact la sfârşitul lunii, în perioada 25-30 pentru Apă Rece şi Apă Caldă.

Dacă doriţi să aveţi aceşti indecşi (dar şi confirmarea că au fost cu siguranţă trimişi), introduceţi adresa dvs. de e-Mail înainte de a da click pe butonul de jos.AICI vedeti cat aveti de plata pe luna Dec 2019 + restante si penalizari la data de 26.01.2020ALTELE

Cererile pentru scoaterea de la plata taxelor comune în cauza lipsei din locuinţă, se depun în cutia poştală ADMINISTRATOR, sau transmite online aici, până cel târziu în data de 5 a lunii pentru care se solicită !

Accessul în clădire se face pe baza de TAG (cartelă) sau cod PIN. Pentru solicitarea de TAG-uri de access si/sau cod pin sau daca doriti acces la internet wireless, vă rog să mă contactați !

Nu aruncati moloz, desuri rezultate din renovarea garsonierei, mobila, etc in fata blocului, deoarece nu le va colecta nimeni de acolo !!!
Ele trebuie transportate la unul din cele 4 puncte de colectare din oras (colectarea este gratuita), in caz contrar riscati sa fiti amendati de Politia Comunitara, amenda fiind intre 3.000 de lei si 6.000 de lei si obligatia de a ridica deseurile !