SORIN MATEŞ - Website Personal

PENTRU A EVITA SA NE INFECTAM INTRE NOI CU ACEST VIRUS, EFECTUATI PLATA ONLINE !!! PUTETI ACHITA PRIN TRANSFER BANCAR SAU ONLINE CU CARDUL BANCAR !!!

NOUTĂȚI (actualizat la 29.05.2020)

Nu se fac incasari in ziua de Miercuri 03 IUNIE 2020 Puteti achita prin banca sau daca tineti neaparat sa achitati numerar, ma contactati prin whatsapp (unde ma aflu nu am semnal la telefonul mobil), si va voi spune unde puteti achita


În data de 22.05.2020 s-au întocmit taxele pentru luna APRILIE, iar termenul scadent de plata este 22.06.2020. Dupa 30 zile de la termenul scadent de plata, se aplica penalizari de 0,2% pe fiecare zi intarziere de plata, incepand cu 22.06.2020 !


AICI vedeti cat aveti de plata pe luna Apr 2020 + restante si penalizari la data de 29.05.2020


Dupa neplata a 3 luni de zile a intretinerii, Asociatia de Proprietari are dreptul de a da in judecata restantierii pentru recuperarea sumelor.


MODALITATEA DE ACHITARE INTRETINERE

Încasarea cotelor de plată a intreținerii se face prin plata ONLINE cu cardul bancar (in anumite conditii), numerar la ap.81, în fiecare zi de Miercuri între orele 19-20 sau prin BANCA.

Plata prin banca se poate efectua prin transfer bancar sau personal in banca Transilvania numerar la caserie sau prin BT Express (automat/robotel de plati), dar va trebui sa suportati comisionul bancar ! (deci suma de plata + comision)


Comisionul este :


10 lei - Daca achitati numerar la caserie Banca Transilvania

0 lei - Daca efectuati transfer bancar prin internet banking sau plata numerar prin BT Express dintr-un cont BT (intrabancar)

0 lei* / 5 lei - Daca efectuati transfer bancar prin internet banking de la alta banca (interbancar)

0,45 lei* / 5.45 lei - Daca efectuati transfer bancar INSTANT prin internet banking de la alta banca (interbancar)


*Intelegerea intre Asociatie si Banca (probabil vom trece la LIBRA) este comision 0 lei pentru un numar de 22 incasari interbancare, apoi va fi 5 lei. Deci primii 22 care fac plata in contul Asociatiei, nu vor achita comision, urmand ca ceilalti sa achite 5 lei, deci recomand sa achitati si comisionul atunci cand efectuati plata, iar daca sunteti printre cele 22 persoane care au efectuat plata, comisionul va intra in contul apartamentului pentru care ati facut plata, nu in buzunarul bancii.


Detalii necesare platii:


Denumire: ASOC DE PROP MILCOV NR4

Iban: RO08 BTRL 0360 1205 W93151XX - necesar la transfer bancar prin internet banking

ID Client: 0W93151 - necesar la caserie sau automat de plati din banca transilvania cu card bancar BT


Nu uitati sa specificati la detalii plata, CORECT numarul apartamentului !!! ( suficient de ex: AP+numar apartament)


TRANSMITERE INDECȘI

Transmiterea citirilor apometrelor din imobil, se face foarte simplu completând câmpurile de mai jos.

Pentru a putea fi luat în calcul la facturare, indexul trebuie transmis la data planificată pentru citire, mai exact la sfârşitul lunii, în perioada 25-30 pentru Apă Rece şi Apă Caldă.

Dacă doriţi să aveţi aceşti indecşi (dar şi confirmarea că au fost cu siguranţă trimişi), introduceţi adresa dvs. de e-Mail înainte de a da click pe butonul de jos.
ALTELE

Cererile pentru scoaterea de la plata taxelor comune în cauza lipsei din locuinţă, se depun în cutia poştală ADMINISTRATOR, sau transmite online aici, până cel târziu în data de 5 a lunii pentru care se solicită !


Accessul în clădire se face pe baza de TAG (cartelă) sau cod PIN. Pentru solicitarea de TAG-uri de access si/sau cod pin sau daca doriti acces la internet wireless, vă rog să mă contactați !


Nu aruncati moloz, desuri rezultate din renovarea garsonierei, mobila, etc in fata blocului, deoarece nu le va colecta nimeni de acolo !!!
Ele trebuie transportate la unul din cele 4 puncte de colectare din oras (colectarea este gratuita), in caz contrar riscati sa fiti amendati de Politia Comunitara, amenda fiind intre 3.000 de lei si 6.000 de lei si obligatia de a ridica deseurile de pe domeniul public !


Rezultate examen atestare administratori imobile organizat de Primaria Timisoara in 18.06.2018