NOUTĂȚI (actualizat la 30.09.2022)


În data de 15.09.2022 s-a întocmit lista de plată pentru luna AUGUST, iar termenul scadent de plată este 15.10.2022. După 30 zile de la termenul scadent de plată, se aplică penalizări de 0,1% pe fiecare zi întârziere de plată, începând cu 16.10.2022 !


AICI (atingeti butonul) vedeți cât aveți de plată, inclusiv restanțe și penalizări calculate la data de 01.10.2022


După neplata a 3 luni de zile a întreținerii, Asociația de Proprietari are dreptul de a da în judecată restanțierii pentru recuperarea sumelor, dar si blocarea vanzarii proprietatii la Oficiul de cadastru


MODALITATEA DE ACHITARE ÎNTREȚINERE


Plata cheltuielilor de întreținere se achită numerar la ap.81, în fiecare zi de Miercuri între orele 18-19.

În cazul în care doriți să achitați prin transfer bancar, puteți efectua plata în contul personal, iar eu vă transmit chitanta pe whatsapp sau e-Mail.


CONSUMUL DE APĂ

apo

Indecșii se pot transmite în formularul de AICI sau pe Whatsapp, e-Mail, etc


ALTELE

Cererile pentru scoaterea de la plata taxelor comune în cauza lipsei din locuinţă, se depun în cutia poştală ap.81, sau transmite online aici, până cel târziu în data de 5 a lunii pentru care se solicită !


Programul de liniște este între orele 22-08 și 13-14 !


Accessul în clădire se face pe baza de TAG (cartelă) sau cod PIN. Pentru solicitarea de TAG-uri de access și/sau cod pin sau dacă doriți acces la internet wi-fi, vă rog să mă contactați !Diverse informări / notificări primite de la furnizorii de utilități

Nu aruncați moloz, deșuri rezultate din renovarea garsonierei, cutii ce nu încap în pubele, mobilă, etc, în fața blocului lângă pubele, deoarece nu le va colecta nimeni de acolo !!!
Ele trebuie transportate la unul din cele 4 puncte de colectare din oraș (colectarea este gratuită), în caz contrar riscați să fiți amendați de Poliția Comunitară, amenda fiind între 3.000 de lei și 6.000 de lei și obligația de a ridica deșeurile de pe domeniul public !